• Trainingen Soccer10 vast onderdeel opleidingsprogramma Marjola Girls.

  22 mrt 2019
 • Bij de start van de najaarscompetitie 2018 hebben Marjola Girls en Soccer10 een concept uitgedacht om voetbalschool en voetbalclinics te integreren in het trainings- en opleidingsprogramma van de club.

  Het concept is gericht op speelsters en staf. Waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van speelsters en het team. Voor trainers wordt de mogelijkheid geboden om aan een “train de trainer” programma deel te nemen.

  Op deze manier is het voor de club mogelijk om het niveau van trainingen te verbeteren en individueel meer aandacht aan de ontwikkeling van speelsters te geven. Maar ook de mogelijkheid te bieden om de kennis en kunde van onze trainers (of aspirant trainers) te verbeteren. Onze trainers hebben hierdoor een klankbord met een professionele partner om vragen, bevindingen, trainingsopzet etc. te bespreken.

  De teams van Marjola Girls trainen twee keer per week. Eén training is onder de begeleiding van Soccer10 en één is onder de begeleiding van de trainers van Marjola Girls.

  Door deze samenwerking is ieder lid of nieuw lid van Marjola Girls automatisch gegarandeerd van een opleiding door o.a. professionele trainers en worden voetbalclinics en voetbalschool geïntegreerd in onze trainingen.  

  Marjola Girls en Soccer10 zien uit naar een jarenlange samenwerking en groei op het gebied van kwaliteit en enthousiasme voor de ontwikkeling van meisjes- en damesvoetbal.

  Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat en ben geïnteresseerd naar meer info. Stuur een mail naar info@marjolagirls.nl en wij beantwoorden jullie vragen graag.