Sponsor worden

Sponsormogelijkheden

1. Wedstrijdsponsor

Alle wedstrijdsponsoren zullen aan de wand bij ons in de kantine komen te hangen. De wedstrijd zal worden vermeld en u zult daaronder komen te staan als sponsor. Per keer dat u wedstrijdsponsor wilt zijn, kost het u €25,-.

2. Club van 50

Wij willen binnen de vereniging een club van 50 oprichten. Iedereen die hieraan meedoet, komt met het bedrijfslogo/eigen naam op het grote Club van 50 bord te hangen in de kantine. Om hieraan mee te doen, betaalt u eenmalig €50. Deze zal naar de vereniging gaan en hiermee kunnen we dan weer mooie dingen doen voor de vereniging.

3. Reclamebord langs het veld

Er bestaat de mogelijkheid om langs het hoofdveld van Marjola Girls een gedeelte van het afrasteringoppervlak te huren voor het plaatsen van een reclamebord.
De kosten voor het reclamebord bestaat uit twee onderdelen:
1. Het ontwerpen en het realiseren van het reclamebord.
Deze kosten komen voor rekening van de sponsor. Om er voor te zorgen dat er een eenheid in lengte en breedte van de borden ontstaat, bestellen wij de borden bij Corné de Crom reclame te Halsteren. Bij deze firma is een vaste prijs voor de borden afgesproken. De opzet van het bord zal in overleg met de sponsor betaald worden. Dat bedrag is €300,- prijspeil september 2015. De afmeting van het bord is 3,0 x 0,75 meter.
2. Voor de huur van deze afrasteringoppervlakte zal een huurovereenkomst worden opgesteld met bij voorkeur een looptijd van 5 jaar. De jaarlijkse kosten bedragen €100,- prijspeil september 2015. Marjola Girls beschikt over een website. Op deze site zullen wij u als sponsor vermelden. Wij willen graag uw website via een link verbinden aan onze website.

4. Kledingsponsor

Hier kunt u in overleg met ons een eigen keuze maken wat u aan kleding wilt sponsoren. De mogelijkheden hierbij zijn: inloopshirts en/of voetbaltenues + sokken en/of trainingspakken.

5. Materiaalsponsor

U bent vrij om te kiezen wat u wilt sponsoren. Er kan hier gedacht worden aan bijvoorbeeld voetballen of kleiner materiaal zoals hesjes, pionnen, etc. De reclame die voor u gemaakt zal worden kan in de vorm met het plaatsen van uw logo op het materiaal en/of vermelding van uw naam/logo op de site en facebook.

6. Logo op de site/facebookpagina

U zal met uw naam/logo vermeld worden op de site en facebookpagina. We zijn de laatste tijd fanatiek bezig met onze facebookpagina, hierdoor zal u dus meer naamsbekendheid krijgen in de omgeving. De vermelding van uw naam/logo op de site en facebookpagina kost €25.

7. Vrije donatie

Als u Marjola Girls een warm hart toedraagt, kunt u ervoor kiezen om ons een donatie te doen. U bent geheel vrij om zelf te kiezen welk bedrag u ons sponsort, we zijn u al erg dankbaar voor iedere bijdrage die u doet.

 

Ja, ik wil sponsor worden

Om sponsor te worden kunt u onderstaand formulier invullen.